Produktai:

230 g tepamo sūrio,
1 šaukštas smulkintų svogūnų laiškų,
1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės,
3 lavašo lakštai,
340 g lašišos (supjaustyti šiaudeliais),
3 stiklinės špinatų lapų,
maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Dubenyje sumaišykite sūrį, svogūnų laiškus ir citrinos žievelę. Pagal skonį įberkite pipirų.

2. Ant lavašo užtepkite sūrio masę, ant viršaus išdėliokite lašišos šiaudelius, iki kraštų palikite apie 1 cm.

3. Ant lašišos išdėliokite špinatų lapelius, paspauskite, kad suliptų su sūriu.

4. Susukite ritinį. Kad geriau laikytųsi, kraštą galite patepti sūriu.

5. Prieš patiekdami į stalą supjaustykite ritinius į 8 lygias dalis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)