Produktai:
230 g tepamo sūrio,
1 šaukštas smulkintų svogūnų laiškų,
1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės,
3 lavašo lakštai,
340 g lašišos (supjaustyti šiaudeliais),
3 stiklinės špinatų lapų,
maltų juodųjų pipirų.
Kaip gaminti:
1. Dubenyje sumaišykite sūrį, svogūnų laiškus ir citrinos žievelę. Pagal skonį įberkite pipirų.
2. Ant lavašo užtepkite sūrio masę, ant viršaus išdėliokite lašišos šiaudelius, iki kraštų palikite apie 1 cm.
3. Ant lašišos išdėliokite špinatų lapelius, paspauskite, kad suliptų su sūriu.
4. Susukite ritinį. Kad geriau laikytųsi, kraštą galite patepti sūriu.
5. Prieš patiekdami į stalą supjaustykite ritinius į 8 lygias dalis.