Reikės:

1 kg vištienos sparnelių
3 kiaušinių
5 šaukštų miltų

Padažui:

1/3 puodelio sezamo sėklų
1/3 puodelio graikinių riešutų
2 puodelių džiūvėsėlių
2 šaukštus smulkintų svogūnų
druskos
juodųjų maltų pipirų

Keptuvėje pakepkite 1/3 puodelio sezamo sėklų. Kai atvės, sutrinkite jas trintuvu kartu su 1/3 puodelio graikinių riešutų. Paskui suberkite 2 puodelius džiūvėsėlių, 2 šaukštus smulkintų svogūnų, druskos, juodųjų maltų pipirų.

Apvoliokite sparnelius miltuose, paskui – plaktame kiaušinyje, (1 kg sparnelių reikės 3 kiaušinių), galiausiai – pasigamintame padaže.

Kepkite aliejuje, kol susidarys paskrudusi plutelė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)