Reikės:
1 kg vištienos sparnelių
3 kiaušinių
5 šaukštų miltų
Padažui:
1/3 puodelio sezamo sėklų
1/3 puodelio graikinių riešutų
2 puodelių džiūvėsėlių
2 šaukštus smulkintų svogūnų
druskos
juodųjų maltų pipirų
Keptuvėje pakepkite 1/3 puodelio sezamo sėklų. Kai atvės, sutrinkite jas trintuvu kartu su 1/3 puodelio graikinių riešutų. Paskui suberkite 2 puodelius džiūvėsėlių, 2 šaukštus smulkintų svogūnų, druskos, juodųjų maltų pipirų.
Apvoliokite sparnelius miltuose, paskui – plaktame kiaušinyje, (1 kg sparnelių reikės 3 kiaušinių), galiausiai – pasigamintame padaže.
Kepkite aliejuje, kol susidarys paskrudusi plutelė.