Produktai:

1 sauja šviežių arba džiovintų grybų (geriausia baravykų),
2 šaukštai acto,
2 lauro lapai,
6 bulvės,
4 kiaušiniai,
1 stiklinė miltų,
1 indelis grietinės,
juodųjų pipirų,
kvapiųjų pipirų,
kmynų.

Kaip gaminti:

1. Jei džiovinti, grybus pamirkykite. Šviežius grybus nuvalykite ir supjaustykite gabalėliais. Jei neturite miško grybų, tiks pievagrybiai.
2.Bulves nuskuskite supjaustykite gabalėliais ir kartu grybais išvirkite pasūdytame vandenyje, į kurį taip pat sudėkite lauro lapus, įberkite pipirų, kvapniųjų pipirų, kmynų (jei nemėgstate, kmynų galite nedėti).

3. Kai bulvės ir grybai bus išvirę, grietinę sumaišykite su miltais, supilkite į sriubą ir kiek pavirkite. Tada supilkite actą, įberkite druskos ir smulkintų šviežių krapų. Kiaušinius išplakite ir supilkite į sriubą. Pavirkite 3 – 5 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)