Ingredientai:

Salotos Aisberg 400 g
Žirneliai konservuoti su mažomis morkomis 400 g
Kiaušiniai kietai virti 2 vnt.
Karšto rūkymo kiaulienos filė 6 riekutės
Džiugo sūris 175 g
Svogūnų laiškai 1 sauja.
Citrinos sultys 1 valgomas šaukštas
Švieži arba džiovinti krapai (smulkinti) 1,5 arbatinio šaukštelio
Majonezas 100 g
Poras 1 vnt.
Lapinės garbanotos salotos 100 g

Gaminimas:

1. Salotas nuplauname ir suplėšome rankomis. Į indą dedame pirmą jų sluoksnį.

2. Antras sluoksnis iš morkyčių ir žirnelių.

3. Kietai virtus kiaušinius supjaustome dalimis ir dedame trečią sluoksnį.

4. Kiaulienos filė supjaustome siauresnėmis juostelėmis. Dedame ketvirtą sluoksnį.

5. Džiugo sūrį sutrupiname rankomis (truputį jo paliekame) ir dedame penktą sluoksnį.

6. Supjaustome svogūno laiškus ir nuvalytą porą. Dedame šeštą sluoksnį.

7. Apšlakstome salotas citrinų sultimis. Apibarstome krapais.

8. Po to dedame šaukštais majonezą, bet nemaišome.

9. Paliktą gabalėlį sūrio sutarkuojame smulkia trintuve ir apibarstome salotų viršų.

Sluoksniuotos salotos

Skanaus!

Alma K.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)