Produktai:

250 g virtų bulvių (supjaustytų kubeliais),
saujelė svogūnų laiškų,
1/2 obuolio (nulupti, smulkiai supjaustyti),
truputi šviežių tarkuotų krienų,
25 g silkės,
pusė gūžės salotų,
2 morkos (sutarkuoti),
4 virti burokėliai,
2 kietai virti kiaušiniai,
6 maži rauginti agurkai (supjaustyti),
kelios krapų šakelės (susmulkinti),
pusė didelio šviežio agurko (išimti sėklas, smulkiai supjaustyti),
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų.

1.Užkaiskite vandenį, kai užvirs įverkite druskos ir sudėkite virti bulves. Kai išvirs palikite atvėsti. Atvėsusias bulves supjaustykite, sumaišykite su pjaustytais svogūnais, obuoliais, krienais, silke.

2. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų, smulkiai supjaustykite.

3. Į didelį stiklinį dubenį įklokite salotų slapų, ant viršaus dėkite sluoksnį bulvių salotų, tada – sluoksnį tarkuotų burokėlių, agurkų, ant viršaus – dar vieną sluoksnį bulvių salotų. Tarp sluoksnių užbarstykite smulkintų krapų ir smulkintų mažų raugintų agurkų, taip pat druskos ir pipirų.

Ant salotų viršaus užberkite smulkintus kiaušinius ir smulkintų krapų.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)