Ingredientai:

1 kg kopūstų;
1 kg pomidorų;
1 kg morkų;
1 kg svogūnų;
1 kg saldžiųjų paprikų;
1 kg agurkų;
5 arbatiniai šaukšteliai druskos;
česnakai (jei mėgstate);
5 šaukštai cukraus;
1 stiklinė aliejaus;
1 stiklinė 9 proc. acto.

Paruošimo būdas

Visas daržoves supjaustykite šiaudeliais, pilkite ant jų aliejų, actą, berkite cukrų ir druską, gerai išmaišykite ir palikite 1 val. pastovėti.

Masę užvirinkite, tada dar pavirkite 10 minučių.

Salotas dėkite į stiklainius, užpilkite marinatu. Užsukite dangtelius.

Pasiruošimo trukmė: 2 val.
Pagaminimo trukmė: 1 val.
Patiekalo sudėtingumas: lengvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)