Reikės:

2 dešrelės standesnės,
1 svogūnas,
2 morkos,
3 bulvės,
5 agurkai marinuoti,
2 šaukštai pomidorų padažo,
1 citrina.

Į verdantį vandenį/sultinį dedame smulkintas bulves.

Dešreles supjaustyti gabaliukais, apkepinti aliejuje ir dėti prie bulvių į puodą.

Keptuvėje apkepinti smulkintą svogūną, morkas. Tada dėti pomidorų padažą ir patroškinti. Versti į puodą.

Agurkus susmulkinti, citriną padalinti į 4 ketvirtadalius, viską dėti į puodą, jeigu reikia, įdėkite prieskonių.

Valgykit su grietine.

Vaikams labai patiko ir dar pakartoti prašė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)