Grybus galite naudoti kokius norite ar kokių turite. Puikiai tiktų voveraitės, baravykai.

Reikės:

1,5 stiklinės smulkintų kalafiorų,
1 stiklinė smulkintų grybų,
1 nedidelis svogūnas,
pundelis krapų,
žiupsnelis juodųjų pipirų maltų,
50 g Feta sūrio,
2 šaukštai aliejaus alyvuogių.

Smulkintą svogūną kepinkite keptuvėje su aliejumi kartu su smulkintais grybais. Keptuvę uždenkite dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol iš grybų išsiskirs vanduo.

Po maždaug 10 min. sudėkite kalafiorus, berkite pipirus ir vėl uždengę dangtį troškinkite, kol suminkštės kalafioras.

Sudėkite krapus ir sulaužytą Fetos sūrį, maišykite, kol sūris išsileis. Druskos nedėkite, nes Feta pakankamai sūri.

Išmaišykite ir tiekite šiltą.