Jums reikės:
· 30 pačių paprasčiausių keturkampių sausainių;
· 10 džiovintų juodųjų slyvų;
· 10 džiovintų abrikosų;
· 10 džiovintų datulių;
· 200 ml 35 proc. riebumo grietinėlės;
· 150 gramų riešutų;
· 5 valgomųjų šaukštų skysto medaus.
Gaminimas:
Džiovintus vaisius nuplaukite. Abrikosus ir juodąsias slyvas maždaug 3 minutes pavirkite vandenyje. Tuomet išgriebkite ir padėkite ant popierines servetėlės, kuri sugers drėgmę. Kiekvieną vaisių šiek tiek įpjaukite - į vidų pridėkite riešutų.
Grietinėlę išplakite iki standžių putų, sudėkite į kulinarinį maišelį. Tuomet ant kiekvieno sausainio kulinariniu maišeliu sukurkite savotišką grietinėlės šulinėlį, o į jo vidų įsodinkite po vieną riešutais įdarytą džiovintą vaisių, po to apliekite medumi.
Skanaus!