2 porcijoms jums reikės:

· 0,5 litro neriebaus kefyro
· 1 vidutinio dydžio morkos
· Po pusę raudonosios ir žaliosios paprikos
· 1 nedidelio svogūno
· 1 skiltelės česnako
· Pagal skonį – druskos ,juodųjų pipirų, žalumynų

Gaminimas

1) Morką nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka. Tada tarkuotas morkas perliekite verdančiu vandeniu – leiskite nuvarvėti.

2) Raudonąją ir žaliąją papriką supjaustykite plonais šiaudeliais. Svogūną nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite.

3) Paruošas daržoves lengvai pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.

4) Daržoves padalykite į dvi lygias dalis ir sudėkite į šaltajai sriubai skirtus indelius, apliekite atšaldytu kefyru. Sriubą dar pagardinkite smulkiai pjaustytu česnaku, pipirais ir žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)