Čia esančių salotėlių receptas bus toks:

-viena rūkytos vištienos kulšelė (tiks ir kita vištos dalis), mėsytę atskiriam nuo kaulo ir supjaustome,
- apie 100 gramu tarkuoto su burokine tarka fermentinio surio, pas mane Rokiškis,
- 3-4 kiaušiniai supjaustyti kubeliais,
- indelis konservuotų kukurūzų (ketvirtadalį indelio palikau apipavidalinimui),
- majonezas,

salotų papuošimui:

- juodos alyvuogės perpjautos per pusę
- Pringles bulvių traškučiai.

Skanaus!

Aušra G

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)