Ingridientai:

Salotos 1gūželė
Pomidoras
Konservuotas tunas savose sultyse 100 g
Krapai
Sūris Feta
Aliejus 4 arbatiniai šaukšteliai
Pomidorai, saulėje džiovinti
Svogūnų laiškai
Majonezas
Citrinų sultys
Druska
Pipirai

Gaminimo eiga:

Supjaustyti salotas ir dėti į lėkštę. Tada ant viršaus dėti smulkintus svogūnų laiškus, bei krapus. Supjaustyti griežinėliais pomidorą. Ant viršaus dėti konservuotą tuną, kubeliais pjaustytą fetą bei saulėje džiovintus pomidorus.

Padažui:

Puodelyje išmaišyti vieną šaukštelį konservuoto tuno sulčių, citrinos sulčių, džiovintų pomidorų aliejaus, druskos, pipirų, majonezo.

Viską gerai išmaišyti ir užpilti ant salotų.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)