Ingridientai:
Salotos 1gūželė
Pomidoras
Konservuotas tunas savose sultyse 100 g
Krapai
Sūris Feta
Aliejus 4 arbatiniai šaukšteliai
Pomidorai, saulėje džiovinti
Svogūnų laiškai
Majonezas
Citrinų sultys
Druska
Pipirai
Gaminimo eiga:
Supjaustyti salotas ir dėti į lėkštę. Tada ant viršaus dėti smulkintus svogūnų laiškus, bei krapus. Supjaustyti griežinėliais pomidorą. Ant viršaus dėti konservuotą tuną, kubeliais pjaustytą fetą bei saulėje džiovintus pomidorus.
Padažui:
Puodelyje išmaišyti vieną šaukštelį konservuoto tuno sulčių, citrinos sulčių, džiovintų pomidorų aliejaus, druskos, pipirų, majonezo.
Viską gerai išmaišyti ir užpilti ant salotų.
Skanaus!