4 – 6 porcijos
Produktai:
800 g šviežios jautienos išpjovos,
500 g vyšninių pomidorų,
pundelis lapinių salotų,
pusės citrinos sultys,
saujelė petražolių,
alyvuogių aliejaus,
2 česnako skiltelės,
druskos, maltų juodųjų pipirų.
Kaip gaminti:
Mėsą įtrinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Susukite į plėvelę ir valandai palikite marinuotis.
Pomidorus perpjaukite perpus. Iškepkite mėsą ant grotelių (vidutiniškai), išimkite į lėkštę ir palikite 3 min. Paskui supjaustykite plonyčiais griežinėliais, sumaišykite su pomidorais, sudėkite į lėkštę su lapinėmis salotomis, įdėkite susmulkintą česnaką, petražoles, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Patiekite, kol mėsa dar šilta.
Skanaus!