4 – 6 porcijos

Produktai:

800 g šviežios jautienos išpjovos,
500 g vyšninių pomidorų,
pundelis lapinių salotų,
pusės citrinos sultys,
saujelė petražolių,
alyvuogių aliejaus,
2 česnako skiltelės,
druskos, maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti:

Mėsą įtrinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Susukite į plėvelę ir valandai palikite marinuotis.

Pomidorus perpjaukite perpus. Iškepkite mėsą ant grotelių (vidutiniškai), išimkite į lėkštę ir palikite 3 min. Paskui supjaustykite plonyčiais griežinėliais, sumaišykite su pomidorais, sudėkite į lėkštę su lapinėmis salotomis, įdėkite susmulkintą česnaką, petražoles, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Patiekite, kol mėsa dar šilta.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją