Jums reikės:

250 g krevečių
100 g įvairių salotų lapų
1 avokado
3 šaukštų citrinų sulčių
100 ml natūralaus jogurto
1/2 šaukštelio cukraus
2 šaukštelių saldžių garstyčių
pagal skonį druskos ir juodųjų pipirų

Paruošimas:

1. Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite nedideliais gabalėliais.

2. Avokadą nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite kaulą. Minkštimą supjaustykite plonomis riekelėmis ir apšlakstykite šaukšteliu citrinų sulčių.

3. Paruoškite padažą: jogurtas sumaišomas su cukrumi, druska, saldžiomis garstyčiomis ir likusiomis citrinų sultimis.

4. Į vieną indą supilkite virtas krevetes, suplėšytus salotų lapus ir smulkintą avokadą. Viską pagardinkite pipirais ir atsargiai išmaišykite. Sudėkite į salotinę. Padažas patiekiamas atskirai.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją