2 porcijos
Kaip gaminti:
0,3 pekininio kopūsto gūžės,
3 – 4 pomidorai,
400 gramų šviežių pievagrybių,
0,5 svogūno galvutės,
Sauja šviežių krapų,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
Aromatingų džiovintų žolelių,
Aitriojo pipiro (jei norisi).
Kaip gaminti:
Jeigu norite pasigaminti salotas pusryčiams, vakare nuplaukite pievagrybius ir supjaustykite riekelėmis. Apibarstykite džiovintomis žolelėmis (baziliku, mairūnu, pankoliu, petražolėmis, kalendra), įdėkite smulkinto česnako, aitriųjų pipirų, užpilkite šaltinio vandeniu ir pastatykite į vėsią vietą.
Ryte supjaustykite pomidorus, pekininį kopūstą, svogūną, krapus. Išimkite iš marinato grybų gabalėlius, sumaišykite su daržovėmis. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.
Skanaus