2 porcijos

Kaip gaminti:

0,3 pekininio kopūsto gūžės,
3 – 4 pomidorai,
400 gramų šviežių pievagrybių,
0,5 svogūno galvutės,
Sauja šviežių krapų,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
Aromatingų džiovintų žolelių,
Aitriojo pipiro (jei norisi).

Kaip gaminti:

Jeigu norite pasigaminti salotas pusryčiams, vakare nuplaukite pievagrybius ir supjaustykite riekelėmis. Apibarstykite džiovintomis žolelėmis (baziliku, mairūnu, pankoliu, petražolėmis, kalendra), įdėkite smulkinto česnako, aitriųjų pipirų, užpilkite šaltinio vandeniu ir pastatykite į vėsią vietą.

Ryte supjaustykite pomidorus, pekininį kopūstą, svogūną, krapus. Išimkite iš marinato grybų gabalėlius, sumaišykite su daržovėmis. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.

Skanaus

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją