Labai greita, įdomus skonis (kam patinka šafranas), sotu ir vasariška:)

4 asmenims:

4 vidutinio dydžio bulvės
1 didelė morka
ryšulėlis šviežių rūgštynių, tiek pat špinatų
300 gramų bent kokio faršo
druska, šafranas, pipirai, kiti prieskoniai pagal skonį.

Vandenį užvirinti, suberti smulkiai pjaustytas bulves ir morkas, pagardinti sriubai reikalingais prieskoniais, šiek tiek pavirti.

Keptuvėje pakepinti faršą, pagardinti jį mėsos prieskoniais, tada suberti pjaustytas rūgštynes ir špinatus, užberti šafrano (maždaug du šaukštus, galima mažiau, kam nepatinka skonis - kuo šafrano daugiau, tuo jo skonis labiau dominuoja sriuboje), padruskinti, papipirinti:) Pakepti maždaug 20 min. ir suversti į puodą su bulvėmis ir morkomis. Dar šiek tiek pavirinti. Skanaus.

Indra D.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)