aA
Skelbėme konkursą ir visus kvietėme pasidalinti savo gardžiausiu Kalėdų stalo patiekalu ir laimėti puikius Beatos Nicholson žurnalus „Beatos virtuvė: Kalėdos“. Taigi, džiugi žinia, visi, kas siuntėte receptų skelbiami laimėtojais. Visi prizus galėsite atsiimti nuo rytojaus, o su jumis susisieksime asmeniškai el.paštu. Sveikiname!
© Shutterstock nuotr.

Turite mėgstamą patiekalą, kurį gaminate kasmet? Gal tai mėsos, žuvies ar daržovių patiekalas? Gal burnoje tirpstantis desertas?

Atsiųskite savo receptą gyvenimas@delfi.lt su nuotraukomis ir aprašymu iki gruodžio 21 d.

Bus apdovanoti net 20 receptų autoriai!

Geriausių receptų autoriai, kuriuos rinks redakcija, gaus dovanų Beatos Nicholson žurnalą „Beatos virtuvė. Kalėdų pagalbininkas“. Prizus reikės atsiimti Vilniuje.

„Tai kulinarinis žurnalas skirtas mūsų gyvenimo periodui, kai daugiausia laiko praleidžiame virtuvėje. Norisi, kad per šias šventes nereikėtų informacijos ieškoti ir rankioti iš visur po truputį, tad į šį žurnalą suguls patys reikalingiausi žiemos sezono receptai ir patarimai. Visi receptai, ne kartą išbandyti mano virtuvėje, bus malonūs gomuriui ir lengvai pagaminami.

Žurnale paprastai ir šiltai papasakota mano Kalėdų istorija (gal net labiau jaukaus vakarojimo namuose istorija). Čia dalinuosi mintimis apie kalėdinius kepinius, dovanas iš virtuvės, vaikų kulinarinius atradimus, Kūčių ir Kalėdų stalo ypatumus, pristatau įspūdingus šventinius desertus", - teigia Beata Nicholson.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai gyvenimas@delfi.lt.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Top naujienos

Ramanausko-Vanago brolis Albinas: kai mane paleido, iškart supratau, kodėl (101)

Ilgi metai miškuose, tamsiuose, šaltuose ir ankštuose bunkeriuose, sveiku protu nesuvokiami...

Pagrindinių mokesčių trūkumas siunčia rimtą signalą apie Lietuvos ekonomiką (95)

Finansų ministerija skelbia, kad per devynis šių metų mėnesius valstybės ir savivaldybių...

Bankų krizėje įklimpusi Graikija – vis dar be gelbėjimosi plano (19)

Jei manėte, kad Graikijos nesėkmės jau praeityje, manykite iš naujo.

Putinas pribloškė cinišku pareiškimu: buvusios sovietinės respublikos apgailestauja dėl SSRS subyrėjimo (70)

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ketvirtadienį pareiškė, jog daugelio buvusių...

Pilvo riebalai – pavojus sveikatai: 7 būdai, kaip jų atsikratyti (9)

Esama net keleto priežasčių, kodėl pilvo srityje kaupiasi riebalai. Visų pirma, verta paminėti...

Nuošalioje Vilniaus vietoje tiekia autentišką armėnišką maistą: stulbina kainomis ir porcijų dydžiu (206)

Jeigu nebūčiau vykusi automobiliu pro šalį, apie Valakampių paplūdimyje kepamus armėniškus...

Ekspertai grindis rinktis siūlo atsižvelgiant į savo gyvenimo būdą pasitikrinkite, kokios geriausiai tinka jums

Įsirengiant ar remontuojant namus, grindų danga tampa vienu iš svarbiausių tiek investiciniu, tiek...

Erika Vitulskienė pirmą kartą pozavo su maudymosi kostiumėliu: jei bijai savęs – bijai viso pasaulio (121)

Dar neprasidėjęs televizijos projektas „Dydžio (r)evoliucija“ sulaukia begalės lietuvių...

Barista: geros kavos namie pasigaminti nepavyks

Pirmą kartą juodos kavos puodelį geriančiam žmogui ji greičiausiai nepatiktų, LRT RADIJO...

D. Britanijos mokslininkas: deginame ne šiukšles, o išteklius (1)

Didžiosios Britanijos iždas neseniai pranešė apie planus apmokestinti atliekų deginimą . Toks...