Turite mėgstamą patiekalą, kurį gaminate kasmet? Gal tai mėsos, žuvies ar daržovių patiekalas? Gal burnoje tirpstantis desertas?

Atsiųskite savo receptą gyvenimas@delfi.lt su nuotraukomis ir aprašymu iki gruodžio 21 d.

Bus apdovanoti net 20 receptų autoriai!

Geriausių receptų autoriai, kuriuos rinks redakcija, gaus dovanų Beatos Nicholson žurnalą „Beatos virtuvė. Kalėdų pagalbininkas“. Prizus reikės atsiimti Vilniuje.

„Tai kulinarinis žurnalas skirtas mūsų gyvenimo periodui, kai daugiausia laiko praleidžiame virtuvėje. Norisi, kad per šias šventes nereikėtų informacijos ieškoti ir rankioti iš visur po truputį, tad į šį žurnalą suguls patys reikalingiausi žiemos sezono receptai ir patarimai. Visi receptai, ne kartą išbandyti mano virtuvėje, bus malonūs gomuriui ir lengvai pagaminami.

Žurnale paprastai ir šiltai papasakota mano Kalėdų istorija (gal net labiau jaukaus vakarojimo namuose istorija). Čia dalinuosi mintimis apie kalėdinius kepinius, dovanas iš virtuvės, vaikų kulinarinius atradimus, Kūčių ir Kalėdų stalo ypatumus, pristatau įspūdingus šventinius desertus", - teigia Beata Nicholson.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai gyvenimas@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)