Renata dalinasi gaiviu kokosinių braškinių ledų receptu.

Kokosiniai braškiniai ledai
(be laktozės ir be cukraus)

4 asmenims ledus pagaminti užtruks 15 min. bei šaldymas

Jiems reikės:

250 ml kokosų pieno
500 g braškių
3 šaukštų agavų sirupo
2 šaukštų kokosų drožlių

Prieš gamindami ledus, iš vakaro braškes nuplaukite, stambesnes uogas perpjaukite pusiau ir subėrę į maišelį dėkite į šaldymo kamerą, kad sušaltų.

Sušalusias uogas suberkite į trintuvą, ant jų pilkite kokosų pieną, agavų sirupą, berkite kokosų drožles. Viską trinkite, kol uogos susitrins ir konsistencija taps panaši į ledų. Tai užtruks apie 3–5 minutes, priklausomai nuo jūsų trintuvo kokybės ir galingumo.

Paruoštus ledus galite skanauti iš karto, o jei norite kietesnių, sukrėskite juos į plastikinį indelį ir dėkite į šaldymo kamerą, kad sustingtų. Jei ledus laikysite šaldymo kameroje ilgiau nei kelias valandas, jie per daug sukietės ir teks palikti juos kambario temperatūroje, kad kiek atšiltų ir patogiai galėtumėte juos dalinti specialiu ledams kabinti skirtu kaušeliu.

Skanių vasaros ledų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)