6 porcijos

Produktai:

2 lakštai tešlos picai,
200 g rikotos,
50 g tarkuoto parmezano,
3 kiaušiniai,
200 g cukinijų,
100 g špinatų,
50 g salotų lapų,
sauja daržinio builio,
sauja petražolių,
6 mėtų šakelės,
6 svogūno laiškai,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos,
juodųjų maltų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Cukinijas nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais, svogūnų laiškus supjaustykite žiedeliais. Špinatus, salotas ir žalumynus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.

2. Sumaišykite parmezaną, rikotą ir kiaušinį, įberkite druskos, pipirų, suberkite aguročius, salotas, žalumynus, špinatus. Įpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.

3. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių.

4. Tešlą iškočiokite, įtieskite į 26 cm skersmens kepimo formą, aptepkite aliejumi, sudėkite įdarą, ant viršaus uždėkite antrą lakštą.

Lakštų kraštus sulipinkite ir susukite, kad pyragas būtų uždaras. Pyrago viršų aptepkite alyvuogių aliejumi ir pabadykite šakute. Kepkite 40 min. pateikite šiltą arba atvėsusį.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)