Produktai:

400 g sluoksniuotos tešlos,
0,5 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės,
6 šaukštai cukraus,
3 dideli obuoliai,
2 šaukšteliai sviesto.

Kaip gaminti:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Dvi plokščias skardas išklokite kepimo popieriumi.

2. Iškočiokite tešlą ir padalinkite į 12 kvadratų, juos sudėliokite į skardas. Padėkite skardas su tešlos kvadratais į šaldytuvą.

3. Obuolius nulupkite supjaustykite skiltelėmis. Puodelyje sumaišykite citrinos žievelę ir cukrų.

4. Ant kiekvieno tešlos kvadrato uždėkite po 3 – 4 obuolių skilteles. Aptepkite obuolius lydytu sviestu, apibarstykite cukraus mase. Padarykite su peiliu iš kvadratėlių kraštelius.

5. Vieną skardą įdėkite į šaldytuvą, antrą – į orkaitę ir kepkite 20 – 25 min. Paskui pašaukite į orkaitę antrą skardą.

6. Patiekite pyragėlius atvėsusius.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)