1 didelis žiedeliais pjaustytas svogūnas,
1 šaukštas aliejaus,
2 šaukštai kario pastos,
500 g kubeliais pjaustyto moliūgo,
5 ketvirčiais supjaustyti pomidorai,
100 g pasmulkintų špinatu,
druska ir pipirai.

Gaminimo būdas:

1. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus, kol suminkštės. Sudėkite kario pastą, pamaišykite ir pakaitinkite dar 3 min. Tada suberkite moliūgo kubelius, pomidorus ir užpilkite 200 ml vandens.

2. Uždenkite dangčiu ir kaitinkite apie 15 min. Tada įmaišykite špinatus ir pakaitinkite dar kelias minutes. Pagardinkite druska ir pipirais.

3. Patiekite su ryžiais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją