500 g avies kojos minkštimo;
2 žalios saldžiosios paprikos;
1 valg.š. alyvuogių aliejaus;
1 valg.š. šviežių pjaustytų mėtų;
1 arb.š. džiovintos paprikos miltelių;
25 g fetos sūrio;
1 valg. š. čiobrelių;
4 pitos;
1 raudonasis svogūnas;
1 avokadas;

Serviravimui: salotų lapų, humuso.

Įkaitinkite grilį. Avieną nuplaukite, nusausinkite rankšluosčiu ir supjaustykite smulkiais gabaliukais.

Paprikas perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklas, supjaustykite juostelėmis. Svogūną ir avokadą nulupkite, supjaustykite plonomis juostelėmis.

Sudėkite avieną ir paprikas ant skardos, apšlakstykite aliejumi, apibarstykite saldžiosiomis paprikomis, druska, pipirais, čiobreliais.

Išmaišykite. Kepkite grilyje 8 – 10 min., kol iškeps mėsa. Kepimo pabaigoje apibarstykite mėtomis ir smulkintu fetos sūriu.

Pitas įpjaukite ir prikimškite kišenes avienos bei paprikų įdaro. Patiekite su pjaustytais svogūnais, avokadu, humusu ir salotų lapais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)