Produktai:

4 vidutinio dydžio baklažanai,
2 šaukštai mirino (saldaus ryžių vyno),
2 šaukštai sojos padažo,
0,5 šaukštelio tarkuotos imbiero šaknies,
1 šaukštas smulkintų svogūnų laiškų,
3 šaukštai aliejaus,
druskos.

Kaip gaminti:

1. Baklažanus nuplaukite, perpjaukite perpus, paskui supjaustykite 2 cm storumo riekelėmis. Apibarstykite druska, išmaišykite kiaurasamtyje ir palikite pastovėti 30 min. paskui perpilkite šaltu vandeniu, nuspauskite ir nusausinkite.

2. Sumaišykite miriną, sojos padažą ir imbierą.

3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite baklažanus (apie 8 min.). Supikite į keptuvę padažą, maišydami dar 3 min. pakepkite. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)