4 porcijos
Produktai:
700 g pievagrybių,
4 šaukštai sojos padažo,
2 šaukštai citrinos sulčių,
2 šaukšteliai maltų paprikų,
2 – 3 skiltelės česnako,
sauja krapų,
medinių pagaliukų.
Kaip gaminti:
1. Pagaliukus pamerkite į vandenį su keliais lašais citrinos sulčių.
2. Pievagrybius nuplaukite, nusausinkite. Krapus ir česnako skilteles susmulkinkite.
3. Pievagrybius sudėkite į polietileninį maišelį, suberkite smulkintus krapus, įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo, suberkite smulkinus česnakus ir paprikos miltelius.
4. Maišelį užriškite, pakratykite, kad visi produktai viduje susimaišytų. Padėkite pievagrybius į šaldytuvą marinuotis 10 – 15 min.
5. Sumaukite pievagrybius ant pagaliukų, sudėkite į popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 15 min.
Skanaus!