Jums reikės:

Tešlai:

1 kg miltų
200 g grietinės
450 g margarino
4 kiaušinių
žiupsnelio druskos

Įdarui:

1 kg sprandinės, ją pjaustyti gabaliukais, ar maltos kitos mėsos (vaikai labiau mėgsta maltos)
3 svogūnai
50 g margarino
vegetos paskaninti, pipirų, pusę stiklinės šalto vandens

Kaip gaminti:

Iš miltų, margarino, druskos, 3 kiaušinių, ketvirtą atskirkite trynį nuo baltymo ir dėkite tik baltymą, tryniu patepsite pagamintus kibinus, grietinės išminkykite tešlą ir padėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.

Paruoškite mėsą.

Formuokite kibinus ir kepkite 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.

Skanaus!
Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)