Jums reikės:
Tešlai:
1 kg miltų
200 g grietinės
450 g margarino
4 kiaušinių
žiupsnelio druskos
Įdarui:
1 kg sprandinės, ją pjaustyti gabaliukais, ar maltos kitos mėsos (vaikai labiau mėgsta maltos)
3 svogūnai
50 g margarino
vegetos paskaninti, pipirų, pusę stiklinės šalto vandens
Kaip gaminti:
Iš miltų, margarino, druskos, 3 kiaušinių, ketvirtą atskirkite trynį nuo baltymo ir dėkite tik baltymą, tryniu patepsite pagamintus kibinus, grietinės išminkykite tešlą ir padėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.
Paruoškite mėsą.
Formuokite kibinus ir kepkite 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.
Skanaus!
Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!