Produktai:

Tešlai:

3 stiklinės miltų,
3 šaukštai aliejaus,
1 stiklinė verdančio vandens,
žiupsnelis druskos.

Į dubenį suberkite dvi stiklines miltų, druską ir supilkite aliejų. Gerai patrinkite tarp rankų, tada užpilkite stikline verdančio vandens ir gerai išmaišykite. Kai nebeliks gumuliukų, suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą.

Įdarui:

300 g raugintų kopūstų,
150 g pievagrybių (ar kitokių grybų),
1 svogūnas,
2 šaukštai aliejaus,
1 šaukštelis krapų sėklų,
druskos.

Kaip gaminti:

1. Pievagrybius supjaustykite kubeliais. Jei naudojate kitokius grybus, juos išvirkite, o tada supjaustykite kubeliais.

2. Svogūną supjaustykite kubeliais, pakepkite aliejuje.

3. Aliejuje pakaitinkite kopūstus, suberkite grybus, svogūnus, krapų sėklas, išmaišykite.

4. Tešlą iškočiokite, išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite įdaro, kraštus užsukite.

5. Dėkite virtinukus į verdantį pasūdytą vandenį, virkite, kol išvirs. Prieš patiekdami į stalą apšlakstykite aliejumi.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)