4 porcijos

Produktai:

350 gramų lašišos,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 raudonos saldžiosios paprikos,
1 svogūnas,
50 gramų salotų,
2 saliero stiebai,
2 apelsinai,
200 ml natūralaus jogurto,
druskos,
šviežiai maltų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Lašišą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite kubeliais, apibarstykite pipirais, apšlakstykite aliejumi ir iškepkite ant grotelių.

2. Paprikas perpjaukite perpus, išimkite sėkleles. Svogūną nulupkite, supjaustykite šiaudeliais. Salotas suplėšykite gabalėliais, salierus supjaustykite šiaudeliais.

3. Apelsinus nulupkite. Vieną išskirstykite skiltelėmis, nulupkite odeles. Iš antro apelsino išspauskite sultis padažui, supilkite jogurtą, įberkite druskos, pipirų. Apelsino gabalėlius sumaišykite su lašišos, svogūno, salierų gabalėliais, salotomis ir sudėkite šią masę į paprikų puseles. Apliekite padažu ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją