Tešlai

200gr sviesto
200gr cukraus
500gr miltų
2 kiaušiniai
1a.š vanilinio cukraus
1a.š kepimo miltelių

Įdarui

600gr varškės
pagal skonį cukraus ir tarkuotos citrinos žievelės
1v.š krakmolo
300gr mėgstamo džemo


Kaip gaminti:

Tešlai skirtus produktus sudėti į dubenį ir suminkyti tešlą.Ją padalinti į dvi nelygias dalis,didesniąja dalimi iškloti kepimo skardą[į ją įtiesiau kepimo popierių].Tešlą plonai aptepti džemu,tolygiai sudėti varškės įdarą,ir užtarkuoti likusią tešlos dalį.Kepti 180 c apie 40 min.Labai skanu patiekti su ledais...

Skanaus!

Jolanta M.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)