Reikės:

10 smailaus kopūsto lapų,
450 gr. kalakutienos faršo (naudokit kokio jums norisi),
100 gr. ryžių virtų,
1 nedidelis svogūnas,
1 morka,
pagal skonį druskos, pipirų ir kitokių prieskonių,
apie 1 l. sultinio (naudojau iš vištienos kubelių),
2 šaukštai grietinės,
2-3 šaukštai ketčupo

Nuėmę nuo kopūsto lapus, sudėkite juos į puodą su vandeniu ir apvirkite. Apvirus, išpjaukite kietąją lapo dalį.

Į faršą berkite virtus ryžius, prieskonius, tarkuotą svogūną ir gerai išmaišykite.

Dėkite po kukuliuką faršo ant lapo ir sulankstykite vokelius. Dėkite į stiklinį indą.

Užtarkuokite morkas, supilkite sultinį uždenkite ir kiškite į orkaitę kepti apie 30 min. Paskui įdėkite grietinės, ketčupo ir dar patroškinkite 5-10 min.

balandėliai išėjo labai skanūs ir minkšti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)