Produktai:

2 puodeliai tarkuotų moliūgų,
1/4 puodelio smulkintų graikinių riešutų,
1/4 razinų,
1/4 puodelio cukraus,
1 šaukštelis cinamono,
1/4 šaukštelio gvazdikėlių,
1/2 šaukštelio muskato riešuto,
1/2 šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės,
1/2 šaukštelio miltų,
1 kiaušinis,
2 šaukštai sviesto.

Kaip gaminti:

Moliūgą sutarkuokite. Graikinius riešutus susmulkinkite. Kiaušinį išplakite. Sumaišykite visus komponentus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu dėkite tešlą į keptuvę. Kepkite blynelius apie 4 min. iš kiekvienos pusės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)