5–6 bulves išvirkite, nukoškite, sutrinkite.

Kai bulvių košė pravės, įpilkite bulvių nuoviro, įdėkite 25 g mielių, įberkite truputį cukraus, druskos, miltų ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų.

Paskui po truputį berdami miltų užminkykite minkštą tešlą ir formuokite pyragėlius. Paskui palikite juos pakilti. Vėliau apkepkite aliejuje.

Pyragėlius galite įdaryti kopūstais, virtomis pupelėmis, mėsa (ją reikėtų išvirti ir supjaustyti), sūriu, apskritai viskuo, kuo tik norite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)