Kaip gaminti:

1. Dideliame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, šokolado gabalėlius, kokoso drožles, kepimo miltelius, druską ir cukrų.

2. Kitame dubenyje išplakite kiaušinį, kol masė bus vienos spalvos ir dvigubai padidės.

3. Įmaišykite į kiaušinio masę kokosų aliejų, vanilės ekstraktą, tada suberkite birius komponentus, viską gerai išmaišykite.

4. Palaikykite tešlą šaldytuve mažiausiai 30 min. arba per naktį.

5. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.

6. Padalinkite tešlą į nedidelius rutuliukus, sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, švelniai suplokite.

7. Kepkite 7–10 min.

8. Išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją