4 porcijos

Produktai:

500 gramų vištienos krūtinėlės,
3 šaukštai pomidorų padažo,
1,5 šaukštelio aitriosios paprikos,
0,5 šaukštelio cukraus,
1 žaliosios citrinos sultys,
0,5 šaukštelio alyvuogių aliejaus,
1 skardinė (300 gramų)konservuotų saldžiųjų paprikų be odelės,
2 prinokę pomidorai,
1 raudonasis svogūnas,
sauja žalių kalendrų, druskos, norimų prieskonių.

Kaip gaminti:

1. Vištienos krūtinėlę perpjaukite į keturias plokščias dalis, uždenkite plėvele ir padaužykite.

2. Marinatui sumaišykite pomidorų padažą, prieskonius, cukrų, citrinos sultis, aliejų, druską, papriką ir išplakite.

3. Apliekite marinatų vištienos filė ir palikite pastovėti 10 min.

4. Pakepkite vištienos filė 12 – 15 min. (praėjus pusei laiko, apverskite kitą pusę).

5. Salotoms sumaišykite supjaustytas paprikas, pomidorus, svogūną, kalendrą, jei reikia, įberkite druskos.

6. Patiekite vištieną su salotomis ir kukurūziniais paplotėliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)