Mažų vyšninių pomidorų
Česnakų
Krapų žiedynų

Marinatui (2 l vandens):

4 lauro lapai
4 gvazdikėliai
4 juodųjų pipirų grūdeliai
0,5 arb.š. malto cinamono
0,5 stiklinės cukraus
0,3 stiklinės druskos
2 valg.š. acto esencijos

Visas marinato sudėtines dalis (išskyrus actą) sudėkite į puodą, užvirinkite ir virkite 7 min. Atvėsinkite. Supilkite actą.

Česnakus nulupkite, pomidorus ir krapų žiedynus gerai nuplaukite ir nudžiovinkite. Į sterilizuotus stiklainius sudėkite pomidoriukus, sluoksniuodami su česnakais ir krapų žiedynais. Užpilkite marinatu ir palikite 10 min.

Marinatą vėl užvirinkite, šiek tiek atvėsinkite ir vėl užpilkite juo pomidorus. Užsukite stiklainius ir juos apverskite, kol jie visiškai atvės.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)