Receptas :

500 g bet kokių džiovintų vaisių ir riešutų (aš dedu džiovintas slyvas, abrikosus, razinas, džiovintas spanguoles)

300 g bet kokių riešutų, saulėgrąžų (dedu lukštentas saulėgrąžas, žemės riešutus, lazdyno riešutus)

200 ml vandens

200 g greitai paruošiamų avižinių dribsnių

3 valg. šaukštus medaus

100 g. miltų

Riešutus ir džiovintus vaisius užpilti vandeniu ir palikti porai valandų (galima įpilti porą šaukštų  alkoholio, tiktų brendis, likeris, romas), tada į tą patį vandenį su vaisių ir riešutų mase dėti medų, dribsnius ir miltus. Viską gerai su ranka išmaišyti. Dėti į kepimo indą (skardą) ir kepti 180 laipsniu apie 1 valandą (geriausia tikrinti)

Labai soti duonytė, ypač tinka su sviestuku prie kavos ryte. Labai pamėgta šeimos ir draugų.

Skanaus,

Oksana. M

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)