Reikės:

250 g vištienos krūtinėlės,
250 ml vištienos sultinio,
2 skiltelės česnako,
0,5 svogūno,
3-4 pievagrybiai,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 šaukštas miltų,
4 šaukštai kreminio sūrio,
250 gr.makaronų,
druskos, pipirų pagal skonį,
svogūno laiškų šakelė.

Makaronus dėkite į verdantį, pasūdytą vandenį ir išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. Išvirusius nusunkite ir atidėkite.

Krūtinėlę įtrinkite druska ir pipirais, supjaustykite kubeliais ir apkepinkite alyvuogių aliejuje iki auksinės spalvos. Išėmus iš keptuvės atidėkite į šoną.

Tame pačiame aliejuje pakepinkite smulkintą svogūną, česnakus ir pievagrybius. Dėkite miltus ir maišydami pakepinkite pusę minutės, supilkite sultinį, sudėkite vištieną ir maišydami pavirkite 5 min.

Sudėkite sūrį ir dar maišydami pavirkite porą minučių. Sudėkite makaronus, išmaišykite, kad gerai apsiveltu padažu, užberkite smulkintų svogūno laiškų ir pašildykite 1-2 min.