Produktai 4 porcijoms:

400 g virtų makaronų,
300 g baklažanų,
300 g pomidorų,
2 skiltelės česnako,
100 g alyvuogių aliejaus,
80 g razinų,
50 g kedrų riešutų,
1 sauja bazilikų,
1 sauja petražolių,
druskos, pipirų.

Kaip gaminti:

Baklažanus supjaustykite kubeliais. Keptuvėje aukštais kraštais įkaitinkite alyvuogių aliejų su česnaku, apkepkite baklažanus, pomidorus be odelės, sudėkite susmulkintus bazilikus, razinas bei kedro riešutus ir troškinkite ant nedidelės ugnies 5 – 7 min. Galiausiai sudėkite išvirtus makaronus ir išmaišykite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)