Nuo saldumo iki pikantiškumo, nuo aštrumo iki švelnumo. Skonių gama beribė. Na, o šiandien noriu pasidalinti krabų lazdelių įdaru.

Lengva ir skanu! O kokie jūsų mėgstamiausi įdarai lietiniams blynams ?

Lietiniams:

1 st. (+2-4 v.š. miltų);
2 st. vandens;
2 kiaušinių;
žiupsnelio druskos;
3 v.š. aliejaus.

Įdarui:

8 krabų lazdelių;
1 pomidoro;
2 virtų kiaušinių;
kelios saujos fermentinio sūrio;
majonezo.

Eiga.

Lietiniai. Į dubenį suberiame miltus, druską, pilame vandenį, įmušame kiaušinius, viską gerai išmaišome. Įpilame 3 v.š. aliejaus ir lengvai permaišome. Lietinių blynų masę paliekame 20 minučių pastovėti ir galų gale kepame lietinius ant lašelio aliejaus.

Įdaras. Į dubenį sudedame nedideliais kubeliais supjaustytas krabų lazdeles, pomidorus bei kiaušinius, įtarkuojame fermentinį sūri, dedame kelis šaukštus majonezo. Viską išmaišome. Jei norite, galite pagardinti saujele krapų.

Galiausiai įdarą dedame ant lietinio blyno, maždaug po kupiną 1 v.š., susukame kaip patinka ir dar šiek tiek apkepame keptuvėje.

Skanaus!