Pats greičiausias, paprasčiausias ir skaniausias desertas taupantiems laiką.

Ingredientai:

3 persikai;
500 ml grietinėlės;
2-3 šaukštai cukraus;
2 arbatiniai šaukšteliai medaus.

Gaminimas:

1. Persikus perpjaukite pusiau, patepkite skystu medumi. Sudėkite į skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 7-10 minučių.

2. Iki standžių putų išplakite grietinėlę su cukrumi.

3. Persikų puseles atvėsinkite. Konditeriniu švirkštu arba tiesiog šaukštu dėkite grietinėlės į persikų puseles.

Skanaus!

Giedrė Stoškutė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)