Produktai:

230 g miltų
2 a.š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
350 g grietinėlės 35% riebumo
3-jų didelių kiaušinių
1 a.š. vanilinio cukraus
200 g cukraus

Kaip gaminti:

1. Grietinėlę išplakite iki putų (bet ne iki standumo).

2. Įmuškite po vieną kiaušinius, dar truputį paplakite. Suberkite vanilinį cukrų. Porcijomis beplakant suberkite cukrų.

3. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska.

4. Miltų mišinį įsijokite į grietinėlės plakinį. Atsargiai išmaišykite.

5. Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite miltais ir supilkite tešlą.

Kepkite 175 laipsnių temperatūroje maždaug 40 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją