Produktai:

700 g maltos mėsos
1 kiaušinis
1 supjaustytas svogūnas
1 puodelis pieno
1 puodelis duonos džiūvėsių
druskos ir pipirų pagal skonį
2 valgomieji šaukštai rudojo cukraus
2 valgomieji šaukštai paruoštų garstyčių
1/3 puodelio kečupo

Gaminimas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių C.

2. Dideliame dubenyje sumaišykite maltą jautieną, kiaušinį, svogūną, pieną ir duonos džiūvėsius. Pasūdykite ir įberkite pipirų pagal skonį ir sudėkite į aliejumi ar kitais riebalais išteptą kepimo formą.

3. Atskirame nedideliame dubenėlyje sumaišykite rudąjį cukrų, garstyčias ir kečupą. Gerai išmaišykite ir užpilkite ant „netikro zuikio“.

4. Kepkite 175 laipsnių C temperatūroje 1 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)