Produktai:
700 g maltos mėsos
1 kiaušinis
1 supjaustytas svogūnas
1 puodelis pieno
1 puodelis duonos džiūvėsių
druskos ir pipirų pagal skonį
2 valgomieji šaukštai rudojo cukraus
2 valgomieji šaukštai paruoštų garstyčių
1/3 puodelio kečupo
Gaminimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių C.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite maltą jautieną, kiaušinį, svogūną, pieną ir duonos džiūvėsius. Pasūdykite ir įberkite pipirų pagal skonį ir sudėkite į aliejumi ar kitais riebalais išteptą kepimo formą.
3. Atskirame nedideliame dubenėlyje sumaišykite rudąjį cukrų, garstyčias ir kečupą. Gerai išmaišykite ir užpilkite ant „netikro zuikio“.
4. Kepkite 175 laipsnių C temperatūroje 1 valandą.