Produktai:

300 g menkės,
pakelis lavašo,
500 g krevečių,
100 g grietinės,
1/2 citrinos,
1 šaukštas smulkintų mėtų,
1 šaukštelis smulkintų čiobrelių,
1 šaukštas prancūziškų garstyčių,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus.

Kaip gaminti:

Menkės filė supjaustykite šiaudeliais ir kartu su krevetėmis pakepkite 1-ame šaukšte alyvuogių aliejaus 3 min. Sumaišykite su grietine.

Alyvuogių aliejų išplakite su garstyčiomis, smulkintais čiobreliais ir mėtomis. Šia mase ištepkite lavašo lakštus.

Ant kiekvieno lakšto uždėkite žuvies ir krevečių masė bei citrinos griežinėlį. Suriškite lavašo lakštus kaip maišelius ir kepkite 100 karštumo orkaitėje 20 min.

Skanaus!

Mėgstate gaminti? Atsiųskite savo receptą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)