Jums reikės:

4 lavašo papločių,
3 saldžiosios paprikos ankščių,
3 morkų,
0,5 baltagūžio kopūsto,
petražolių ir krapų,
0,5 citrinos (sulčių),
druskos,
pipirų,
aliejaus.

Gaminimas:

Morkas, kopūstą, raudonąsias paprikas supjaustykite šiaudeliais. Suberkite susmulkintus žalumynus: petražoles ir krapus. Apšlakstykite daržoves citrinos sultimis, pabarstykite druska ir pipirais. Įdarą dėkite ant lavašo ir suvyniokite plonais vamzdeliais. Įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus ir lengvai apkepkite kiekvieną suktinuką iš abiejų pusių po keletą minučių.

Į suktinukus galima įvynioti plonus sūrio gabalėlius.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją