Reikės:

Lašiša 250 g
Citrinos 1 vnt. sultys
Krevetės 30 g šaldytos virtos padažui
Svogūnai 1 vnt. 1/2svogūnas padažui
Sviestas 80 g 30 g padažui ir 50 g žuviai kepti
Miltai 1 valg. š. 1/2 valg.š. padažui
Žuvies sultinys 1 st. arba vanduo padažui
Druska 1 žiupsnelis padažui
Žuvies prieskoniai 1 arbat. š. žiupsnelis padažui
Krapai 1 sauja smulkinti padažui

Lašišą nuskuskite, nuplaukite, nusausinkite ir pabarstykite prieskoniais. Palaikykite apie 30 min.

Keptuvėje su sviestu pakepkite susmulkintus svogūnus, sudėkite krevetes, įberkite prieskonių, druskos, o po kelių minučių suberkite miltus. Gerai sumaišykite. Kai miltai apkeps, supilkite sultinį arba vandenį. Padažas turi būti vidutinio tirštumo.

Keptuvę nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite susmulkintų krapų. Lašišą iškepkite kitoje keptuvėje su sviestu.

Patiekdami ant žuvies užspauskite citrinos sulčių, užpilkite padažo.