Duonos riekeles išmirkykite nedideliame kiekyje šalto vandens. Špinatų lapus trumpai patroškinkite su vienu šaukštu aliejaus, įberkite druskos, muskatų, pipirų.

Išimtus iš keptuvės špinatus stambiai sukapokite ir sumaišykite su susmulkintais rozmarinais.Duoną nuspauskite ir sumaišykite su mėsa, špinatais ir kiaušiniu. Įberkite paprikos, jei reikia, dar pasūdykite.

Išminkykite ir formuokite nedidelius kukulius. Juos kepkite įkaitusiame aliejuje maždaug 10 min. Į aliejų taip pat įmeskite smulkių rozmarino šakelių. Jas pakepkite apie 30 sekundžių, išgriebkite ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

Pikantiškesniam skoniui gauti rozmarino šakeles galima pabarstyti cukraus pudra. Rozmarinais papuoškite iškepusius kukuliukus ir įsmeikite į juos po medinį smeigtuką.