Produktai:

1 kg kietų kriaušių,
1,5 kg cukraus,
500 ml citrinų sulčių.

Kaip gaminti:

1. Kriaušes nuplaukite, išimkite sėkleles, supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite skilteles į puodą, užpilkite citrinų sultimis ir virkite, kol suminkštės. Paskui sultis nupilkite, kriaušių skilteles nuvarvinkite sietelyje.

2. Išvirkite sirupą. Sultis, kuriose virė kriaušės, sumaišykite su cukrumi, užvirinkite ir virkite, kol ištirps cukrus.

3. Kriaušių skilteles sudėkite į sirupą, virkite 20 – 30 min.

4. Supilkite uogienę į stiklainius, užsukite dangtelius. Laikykite vėsioje vietoje.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)