Tai Almina ir Silvija, kurioms tenka leidyklos „Virtuvės knyga“ išleista puiki „Praktiškos moters knyga“, kurioje rasite daug gardžių vasariškų receptų.

Su laimėtojomis susisieksime el. paštu.

„Praktiškos moters knyga“, skirta vasarai, jau antroji praktinių patarimų serijos knyga, kuri padės kiekvienai moteriai ne tik tinkamai suplanuoti atostogas, bet ir pasirūpinti savo išvaizda, sveikata.

Knygoje rasite patarimų, kaip namuose pasigaminti įvairių kosmetikos priemonių iš natūralių produktų, ką daryti, kad neperkaistumėte saulėje, kaip tinkamai mėgautis vandens teikiamais malonumais, puoselėti veją ir gėlyną, kokias gėles auginti vasarą.

Daugiau nei 150 receptų bus naudingi visoms, kurios nori maitinti savo šeimą ir draugus šviežiais ir skaniais patiekalais iš vasaros gėrybių, surengti puikią iškylą gamtoje ar paruošti žiemai naminių uogienių, džemų, pagardų, padažų, skaniai užraugti agurkus ar marinuoti pomidorus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją