Jums reikės:

12 lazanijos lakštų
4 stiklinių rikotos sūrio ar varškės
1 stiklinės cukraus
8 kivių
4 stiklinių žemuogių
4 stiklinių gervuogių
pusės stiklinės susmulkintų ir pakepintų migdolų riešutų
mėtos lapelių

Lazanijos lakštus išvirti, sumesti į šaltą vandenį. Sumaišyti rikotos sūrį ir ½ stiklinės cukraus, atidėti. Maisto kombaine susmulkinti 4 kivius su 2 šaukštais cukraus, atidėti. Sutrinti pusę žemuogių su dviem šaukštais cukraus, atidėti. Sutrinti pusę gervuogių su dviem šaukštais cukraus, atidėti. 4 kivius supjaustyti griežinėliais. Truputį kiekvieno piurė atidėti papuošimui.

Dėti į formą lazanijos lapus, perteptus rikotos sūriu ir uogų purė, pabarstytus uogomis. Iš viršaus turi būti lazanijos lakštas. Uždengti formą dangčiu ir atšaldyti šaldytuve. Prieš patiekiant pabarstyti migdolais, cukrumi, papuošti likusia piurė ir mėtos lapeliais.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją