Kinvos salotos su feta sūriu

100 ml kinvos
200 ml vandens
1 saldžioji paprika
1/2 cukinijos
10-12 juodųjų alyvuogių
100 g fetos sūrio
šakelė raudonėlio
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
0,5 citrinos sultys
1 v. š. alyvuogių aliejaus

Kinvą ir vandenį užvirkite puodelyje, sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių. Išvirusią kinvą perdėkite į dubenį ir lengvai išpurenkite šakute. 

Keptuvėje iš visų pusių apkepkite papriką ir cukinijos griežinėlius. Papriką supjaustykite juostelėmis, cukiniją griežinėliais. Dubenyje sumaišykite paprikos juosteles, cukinijos griežinėlius, smulkintas alyvuoges, raudonėlį, druską, pipirus ir kinvą. Išspauskite citrinos sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus ir išmaišykite dar kartą.

Mažais kubeliais supjaustykite fetos sūrį. Suberkite į salotas, ir įmaišykite Valgyti galima ir šiltas iškart ir šaltas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)