Reikės:

600 g kiaulienos nugarinės,
2 kivių,
150 g fermentinio sūrio,
2 valg. šaukštų garstyčių,
druskos ir pipirų pagal skonį,
mėgstamų mėsos prieskonių.

Kiaulieną supjaustykite riekelėmis ir gerai išmuškite. Pagardinkite prieskoniais. Kivius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Kiekvieną mėsos gabaliuką ištepkite garstyčiomis, uždėkite gabaliuką kivio, pabarstykite tarkuotu sūriu ir suvyniokite į ritinėlį. Kepkite grilyje 20 minučių.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją